Bilopphuggeri - Løviknes Gjenvinning

Godkjent for gjenvinning og mottak av bilvrak og avfall
Telefon: 918 83 920
MENY
MENY:
Gå til innhold
Bilopphuggeri
Løviknes gjenvinning er godkjent for mottak av bilvrak, lastebiler, båter, campingvogner og traktor. Vi har utstyr til å handtere både store og mindre køyretøy. Miljøsaneringa går føre seg i den minste hallen, deretter vert bilane frakta over i den store hallen der dei blir banka flate.  Deretter blir dei køyrde til Vartdal for gjenvinning. Der går vraka inn i ei stor kvern, og massen blir automatisk sortert i kategoriane stål, aluminium og restavfall. På ein vanleg personbil er det kring eitt tonn stål.

– Noko av det mest nyttige ein kan drive med er gjenvinning av metall, det kan brukast om igjen gong etter gong, forklarer Rolf Morten Løviknes.
Ditt vrak, er vår skatt!
Ta kontakt for å vrake bilen din!
Løviknes Gjenvinning drives av Rolf Morten Løviknes. Verksemda ligg på eit næringsareal like ved Hjalmavegen, der det er to hallar som arbeidet med å strippe og mose bilane går føre seg i.

Løviknes både hentar og tek imot bilvrak, og har både kranbil og containerar.nordfjord søre sunmøre og bremanger. Vi og hentar i heile nordfjord søre sunmøre og bremanger. Dei som leverer blir registrerte og får vrakplanten på konto etter nokre dagar. Løviknes har utstyr til å handtere alt frå gamle plenklipparar til personbilar, campingvogner og lastebilar.
Send en melding

Gjelder leveringØnsket hentingKontakt meg
Tilbake til innholdet